ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ - ΔΙΚΑΙΟ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝEnterprise Greece: Επιχειρηματική αποστολή του κλάδου τροφίμων σε Ιαπωνία και Κορέα

30 Αυγούστου 20160

enterprise-greece-sima-logotupoΕπιχειρηματική αποστολή,  αφιερωμένη στον  κλάδο των ελληνικών τροφίμων, στο Τόκυο και τη Σεούλ από  τις 26 Νοεμβρίου έως τις 3 Δεκεμβρίου 2016 προγραμματίζει η  Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου ΑΕ – Enterprise Greece, στο πλαίσιο του συνόλου των δράσεών της για το 2016.

Όπως τονίζεται και σε σχετική ανακοίνωση, στόχος της αποστολής είναι  η ενίσχυση των εξαγωγών των ελληνικών επιχειρήσεων στις αγορές της Ιαπωνίας και της Δημοκρατίας της Κορέας. Η επιχειρηματική αποστολή αποτελεί συνέχεια της επιτυχημένης διοργάνωσης των συναντήσεων Β2Β, που πραγματοποιήθηκαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη από 30 Μαΐου έως 3 Ιουνίου 2016 με αγοραστές από τις συγκεκριμένες χώρες.

Οι ελληνικές εταιρείες που θα συμμετάσχουν στην αποστολή, θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν συναντήσεις με εταιρείες των ενδιαφερόντων τους, να διερευνήσουν δυνατότητες συνεργασίας και να ενημερωθούν για τις συνθήκες αγοράς, τον ανταγωνισμό και κυρίως τις προοπτικές που διανοίγονται στην  Ιαπωνία και στη Δημοκρατία της Κορέας.

Οι εταιρείες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην επιχειρηματική αποστολή μπορούν να συμπληρώσουν το συνημμένο έντυπο εγγραφής (Registration Form) και να το αποστείλουν μαζί με σύντομο προφίλ της εταιρείας στα αγγλικά, στην ηλεκτρονική διεύθυνση:  a.triposkoufi@enterprisegreece.gov.gr  το αργότερο έως τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016.

Για περισσότερες πληροφορίες  δείτε την πρόσκληση συμμετοχής.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://pierrouattorneys.eu/wp-content/uploads/2021/07/PIERROU_small-copy.png
Εμμανούηλ Μπενάκη 8, Αθήνα, Τ.Κ. 10564
Λαγκαδά 2, Θεσσαλονίκη, T.K. 546 30
Παπαδήμα Αντωνίου 1, Κομοτηνή, T.K. 69132
210 321 9797-8

Ακολουθήστε μας:

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προσαρμογή & Φιλοξενία από την Impulse, Web Design, Web Hosting

Copyright © Pierrou Attorneys 2021

error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: