ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ & ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ - ΔΙΚΑΙΟ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΩΝ – ΕΞΑΓΩΓΕΩΝ ΜΕ ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΕΙΣ – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι για το Κοινό Δασμολόγιο, τα Προτιμησιακά Δασμολογικά Καθεστώτα, τα Ειδικά Καθεστώτα και το Κοινό Σύστημα Φ.Π.Α.

27 Σεπτεμβρίου 20160

shanghai_dusk_skyline

Στο πλαίσιο της προσπάθειάς της για την παροχή έγκυρης και ακριβούς πληροφόρησης σε θέματα αρμοδιότητας των υπηρεσιών της, η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων (Γ.Γ.Δ.Ε.) προχώρησε στην έκδοση του  «Εγχειριδίου Ενημέρωσης Εισαγωγέων – Εξαγωγέων με απαλλαγές από επιβαρύνσεις.

Στο εν λόγω Εγχειρίδιο όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι για το Κοινό Δασμολόγιο, τα Προτιμησιακά Δασμολογικά Καθεστώτα, τα Ειδικά Καθεστώτα, τους Εφοδιασμούς Πλοίων και Αεροσκαφών, καθώς και το Κοινό Σύστημα Φ.Π.Α.

Το Εγχειρίδιο καταρτίστηκε από τις καθ’ ύλην αρμόδιες υπηρεσίες της Γενικής Διεύθυνσης Τελωνείων και Ειδικών Φόρων Κατανάλωσης.

Η απλούστευση των διαδικασιών μέσω της μετάβασης σε ένα πλήρες ηλεκτρονικό περιβάλλον όσον αφορά τις συναλλαγές των οικονομικών φορέων και των πολιτών με τα τελωνεία είναι μία συνεχής προσπάθεια.

Δείτε το εγχειρίδιο εδώ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://pierrouattorneys.eu/wp-content/uploads/2021/07/PIERROU_small-copy.png
Εμμανούηλ Μπενάκη 8, Αθήνα, Τ.Κ. 10564
Λαγκαδά 2, Θεσσαλονίκη, T.K. 546 30
Παπαδήμα Αντωνίου 1, Κομοτηνή, T.K. 69132
210 321 9797-8

Ακολουθήστε μας:

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προσαρμογή & Φιλοξενία από την Impulse, Web Design, Web Hosting

Copyright © Pierrou Attorneys 2021

error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: