ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ & ΑΘΕΜΙΤΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Αντικείμενο απασχόλησης

Σε συνεργασία με εξειδικευμένη ομάδα έγκριτων νομικών και ακαδημαϊκών μας συνεργατών εκπροσωπούμε εντολείς ενώπιον των ενωσιακών δικαστηρίων και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για θέματα ελεύθερου ανταγωνισμού, κρατικών ενισχύσεων κλπ. Προβαίνουμε σε γνωστοποιήσεις ενώπιον της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σε θέματα ελέγχου συγκεντρώσεων επιχειρήσεων (Cartel – Antitrust).

Η ομάδα μας εκπροσωπεί επιχειρήσεις ενώπιον δικαστηρίων σε διαφορές αποζημίωσης από παραβιάσεις του δικαίου του ελεύθερου ανταγωνισμού ή σε διαφορές από αποφάσεις της Επιτροπής Ανταγωνισμού, καθώς και σε υποθέσεις αθέμιτου ανταγωνισμού. και καταχρήσεων δεσπόζουσας θέσης.

Παρέχουμε συμβουλές σε ιδιώτες ως προς ζητήματα ελεύθερου ανταγωνισμού και κρατικών

ενισχύσεων στο πλαίσιο νομικών ελέγχων που τελούνται σε περιπτώσεις εξαγορών και συγχωνεύσεων, καθώς και στο ελληνικό Δημόσιο ή σε άλλους δημόσιους φορείς.

Το πεδίο του δικαίου του ανταγωνισμού είναι εξαιρετικά απαιτητικό και ως τέτοιο αντιμετωπίζεται από τους καταρτισμένους δικηγόρους μας με ιδιαίτερη επιμέλεια και έμφαση στις οικονομικές και τεχνικές

λεπτομέρειες κάθε περίπτωσης. Οι παρεχόμενες υπηρεσίες μας καλύπτουν όλο το φάσμα των υποθέσεων του δικαίου του ανταγωνισμού, ενώ αναλαμβάνουμε και το δικαστικό χειρισμό υποθέσεων αθέμιτου ανταγωνισμού ενώπιον κάθε αρμόδιας δικαστικής και διοικητικής αρχής.

CONTACT PIERROU ATTORNEYSΚαλέστε μας σήμερα, ή αφήστε ένα μήνυμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

  https://pierrouattorneys.eu/wp-content/uploads/2021/07/PIERROU_small-copy.png
  Εμμανούηλ Μπενάκη 8, Αθήνα, Τ.Κ. 10564
  Λαγκαδά 2, Θεσσαλονίκη, T.K. 546 30
  Παπαδήμα Αντωνίου 1, Κομοτηνή, T.K. 69132
  210 321 9797-8

  Ακολουθήστε μας:

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Προσαρμογή & Φιλοξενία από την Impulse, Web Design, Web Hosting

  Copyright © Pierrou Attorneys 2021

  error: Content is protected !!
  Αρέσει σε %d bloggers: