Άγγελος Γεωργούλας

Άγγελος Γεωργούλας

Συνεργάτης (Assosiate)

E-MAIL
info@pierrouattorneys.eu
TELEPHONE
210-3219797- 8

Ο Άγγελος Γεωργούλας, συνεργάτης (Assosiate), είναι δικηγόρος και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης (LLM) του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης του Τομέα Δικαίου των Επιχειρήσεων και Εργασιακού Δικαίου, και απόφοιτος νομικής σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης το έτος 2014 με βαθμό “άριστα”.

Η διπλωματική του εργασία είχε ως θέμα την “Ευθύνη διαχειριστών κεφαλαιουχικών εταιριών για υπαίτια πρόκληση της πτώχευσης”, λαμβάνοντας τον βαθμό “άριστα”.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών του ασχολήθηκε και εκπόνησε πληθώρα μελετών που σχετίζονται με το εταιρικό, τραπεζικό, διοικητικό, εργατικό, αλλά και αστικό δίκαιο. Υπήρξε υπότροφος του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών.

Ασκεί ενεργή και μάχιμη δικηγορία επί σειρά ετών, ενώ  συμμετέχει περιοδικά σε συνέδρια και επιμορφωτικά σεμινάρια που σχετίζονται με το εμπορικό και το αστικό δίκαιο.

Ενδεικτικά έχει συμμετάσχει σε ετήσια συνέδρια που διοργανώνει ο σύνδεσμος Ελλήνων Εμπορικολόγων, αλλά και σε επιμορφωτικά σεμινάρια στο εξωτερικό όπως το “Summer School of European Private Law” που διοργανώνει το πανεπιστήμιο του Salzburg Αυστρίας.

Μιλάει ελληνικά, αγγλικά, γερμανικά.

https://pierrouattorneys.eu/wp-content/uploads/2021/07/PIERROU_small-copy.png
Εμμανούηλ Μπενάκη 8, Αθήνα, Τ.Κ. 10564
Λαγκαδά 2, Θεσσαλονίκη, T.K. 546 30
Παπαδήμα Αντωνίου 1, Κομοτηνή, T.K. 69132
210 321 9797-8

Ακολουθήστε μας:

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προσαρμογή & Φιλοξενία από την Impulse, Web Design, Web Hosting

Copyright © Pierrou Attorneys 2021

error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: